uleideulei.ro


Ce tipuri de ulei de motor folositi?

Ganditi-va putin deoarece durata de functionare optima a morotorului depinde de ce tip de ulei de motor folositi.


Rolul principal al uleiului auto este de a preveni ca suprafetele metalice din motor sa intre in contact direct rezultand uzura prematura datorita frictiunii si a caldurii generate in procesul de combustie. Odata pornit motorul, uleiul creeaza o pelicula foarte subtire intre componentele aflate in miscare din motor facandu-le sa "alunece" corespunzator, crescand puterea, eficienta si performanta acestuia. Folosind ulei de motor protejati impotriva coroziunii componentelor motorului. Pe Uleideulei.ro regasiti o gama vasta de ulei auto pentru orice motor.

Magazin online piese auto

Fiind specializat in comercializarea de ulei de motor, Uleideulei.ro are contracte cu foarte multi furnizori auto nationali si internationali avand statutul de distribuitori autorizati si importatori ai unor branduri.
Uleideulei.ro este partenerul dumneavoastra pentru orice tip de piese auto si in special pentru achizitionarea de ulei de motor.
Depozitul nostru de piese auto specializat in ulei auto de motor efectueaza livrari in toata tara..

Oferim consiliere telefonica piese noi OE si piese aftermarket, ulei motor, ulei transmisie, ulei hidraulic,ulei naval, ulei agricol si heavy duty.

Suport clienti Luni - Vineri 09:30 - 16:00

0755.827.438 shop@uleideulei.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!