Transport national gratuit fara km. suplimentari| Plata in 6 rate fara dobanda | Produse originale | Cere oferta de pret piese AM si OE pe baza seriei -> VIN(șasiu)

Cafea ZAVIDA

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Despre Zavida Coffee Company Inc. Canada

„Născut în Canada și crescut pe plantațiile de cafea din Costa Rica, am învățat încă de la o vârstă fragedă despre talentul și pasiunea necesare cultivării celor mai bune boabe 100% Arabica. De peste 30 de ani, acea pasiune a devenit inima care bate care stimulează afacerea familiei mele, creând o altfel de cafea gourmet. Vă invit să vă bucurați de una dintre cele mai mari plăceri ale vieții.”   Charles - CEO al Zavida Coffee Company Inc.

 

Zavida Coffee Company Inc., e o afacere de cafea angro deținută și operată de o familie în afaceri de 33 de ani, oferă peste 200 de produse de cafea gourmet, precum și 26 de arome MiniSyrup, cu accent pe furnizarea de cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Cafelele Zavida sunt certificate Rainforest Alliance, asigurând creșterea continuă a practicilor agricole durabile.

Ele sunt, de asemenea, certificate de carbon neutru prin Trees for the Future, compensând toate emisiile de carbon produse anual prin plantarea unei cantități echivalente de copaci care captează carbon.

Soiul Organic este certificat USDA/Canadian Organic, asigurând că cafeaua este cultivată fără utilizarea pesticidelor sintetice neorganice, erbicidelor sau îngrășămintelor chimice în ferme speciale izolate.

La Zavida Coffee Canada, amestecăm cea mai bună cafea gourmet de peste 33 de ani. O companie certificată neutră din punct de vedere al carbonului, ne aprovizionăm peste jumătate din boabele pe care le folosim de la fermele de cafea certificate Rainforest Alliance și ne angajăm să promovăm modalități durabile de prăjire a amestecurilor de cafea delicioase și premium.

Suport clienti Luni - Vineri 09:30 - 16:00

0755827438 shop@uleideulei.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!