Transport national gratuit fara km. suplimentari| Plata in 6 rate fara dobanda | Produse originale | Cere oferta de pret piese AM si OE pe baza seriei -> VIN(șasiu)

Ulei motor MOBIL

Afiseaza: 1-21 din 39 produse

 Filtre

Istoria companiei Exxon Mobil începe din 1870, când Rockefeller și asociații săi au înființat Standard Oil Company (Ohio), companie cu cea mai mare capacitate de rafinare de petrol din lume, la acel moment.
În anul 1911 Curtea Supremă de Justiție din Statele Unite ale Americii a decis împărțirea companiei în 34 de companii mai mici; printre acestea, se aflau Vacuum Oil Company și Jersey Standard.
Între stagiarii la Jersey Standard s-a numărat în perioada interbelică inginerul petrochimist Gheorghe Claudiu Suciu, ulterior șef de fabricație la Rafinăria Româno-Americană și academician.
În 1966 Vacuum Oil Company și-a schimbat numele în Mobil Oil Corporation, iar în 1972 Jersey Standard și-a schimbat numele în Exxon Corporation.
În anul 1999 cele două companii au fuzionat și au format Exxon Mobil Corporation.
ExxonMobil ofera o gama larga de uleiuri de motor destinate vehiculelor de pasageri, uleiuri sintetice - cum ar fi gama Mobil 1, uleiuri semi-sintetice si minerale. 
Acesti lubrifianti, aprobati de catre producatorii de motoare, au la baza principii inovatoare pentru a oferi motorului lubrifiere superioara. 
In ultimii 36 de ani, fiecare formulare a uleiului Mobil 1 a ridicat stacheta in inovatie si performanta, brandul Mobil 1 devenind astfel lider mondial al uleiurilor sintetice de motor. 
Tehnologia din spatele uleiului Mobil 1 beneficiaza de asemenea de o reputatie extraordinara in randul a milioane de soferi deoarece ofera motorului cea mai avansata protectie.
In special, gama Mobil 1 este conceputa pentru a oferi eficienta optima motorului, pentru a reduce uzura si nu in ultimul rand pentru a diminua consumul de combustibil. 

Suport clienti Luni - Vineri 09:30 - 16:00

0755827438 shop@uleideulei.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!