Transport national gratuit fara km. suplimentari| Plata in 6 rate fara dobanda | Produse originale | Cere oferta de pret piese AM si OE pe baza seriei -> VIN(șasiu)

Ulei motor TOTAL

Afiseaza: 1-21 din 22 produse

 Filtre
Total este o companie multinațională franceză de petrol și gaze, fondată în 1924 și una dintre cele șapte companii petroliere mari din lume.
Afacerile sale acoperă întregul lanț de petrol și gaze, de la explorarea și producerea petrolului brut și a gazelor naturale până la generarea de energie electrică, transport, rafinare, comercializarea produselor petroliere și comerțul internațional brut și produse petroliere. 
Total este, de asemenea, un producător de produse chimice la scară largă.
Gama de produse TOTAL pentru mașini oferă o gamă largă de lubrifianți pentru fiecare vehicul. Gama noastră include chiar și uleiuri special formulate pentru motoare diesel și vehicule mai vechi care nu pot tolera uleiuri sintetice moderne.
Gama noastră de uleiuri Quartz include:
Quartz 9000, un ulei sintetic care oferă niveluri superioare de performanță și protecție a motorului. De asemenea, oferă cele mai înalte niveluri de curățenie a motorului. Quartz 9000 este de lungă durată, extinzând intervale între schimbările de ulei.
Quartz 7000, un ulei pe bază de sinteză, care oferă confort de conducere îmbunătățit și niveluri ridicate de curățenie și protecție a motorului.
Quartz 5000, un ulei mineral îmbunătățit, care poate fi utilizat atât la vehiculele mai vechi, cât și la cele mai recente.
Quartz 3000, un ulei mineral potrivit pentru mașinile mai vechi care nu pot folosi alte uleiuri din gama.
Quartz INEO, un ulei sintetic cu control al poluării, special conceput pentru utilizare cu motoare diesel. Quartz INEO oferă o curățenie excepțională a motorului și susține performanța filtrului de particule.

Suport clienti Luni - Vineri 09:30 - 16:00

0755827438 shop@uleideulei.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!