Transport national gratuit fara km. suplimentari| Plata in 6 rate fara dobanda | Produse originale | Cere oferta de pret piese AM si OE pe baza seriei -> VIN(șasiu)

Ulei motor REPSOL

Afiseaza: 1-21 din 41 produse

 Filtre
Repsol este un producător de uleiuri de motor de înaltă calitate, cu o gamă largă de produse care acoperă diferite cerințe ale vehiculelor și ale utilizatorilor. Uleiurile de motor Repsol sunt formulate cu tehnologii avansate și cu aditivi de calitate superioară pentru a oferi performanțe excelente și protecție maximă pentru motorul vehiculului.
Gama de uleiuri de motor Repsol include produse sintetice, semisintetice și convenționale, care sunt adaptate pentru a răspunde cerințelor diferite ale motoarelor cu benzină și diesel. De asemenea, Repsol oferă uleiuri de motor specializate pentru vehiculele cu emisii reduse, precum și pentru vehiculele cu motoare turbo.

Uleiurile de motor Repsol oferă o protecție excelentă împotriva uzurii, coroziunii și depunerilor, prelungind astfel durata de viață a motorului vehiculului. Acestea reduc, de asemenea, frecarea și îmbunătățesc economia de combustibil. În plus, uleiurile de motor Repsol sunt proiectate să ofere performanțe superioare în condiții de temperatură ridicată sau scăzută, precum și în condiții de utilizare intensă.

În concluzie, uleiurile de motor Repsol sunt produse de înaltă calitate, care oferă performanțe excelente și protecție maximă pentru motorul vehiculului. Cu o gamă largă de produse adaptate pentru diferite cerințe ale vehiculelor și ale utilizatorilor, Repsol este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și protejeze și să-și optimizeze performanțele motoarelor vehiculelor lor.

Suport clienti Luni - Vineri 09:30 - 16:00

0755827438 shop@uleideulei.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!